Termékek
Tojás

A tojás eredeti eladási ára 3$ volt.
Kutatásaink eredményeként 67%-kal drágábban tudjuk értékesíteni.
Így most már a jelenlegi eladási ára 5$ lett.
Tehát minden egyes eladott tojáson 2$ hasznunk van.
———
Malacok

A malac eredeti eladási ára 5 $ volt.
Kutatásaink eredményeként 80 %-kal drágábban tudjuk értékesíteni.
Így most már a jelenlegi eladási ára 9 $ lett.
Tehát minden egyes eladott malacon 4 $ hasznunk van.
———
Tej

A tej eredeti eladási ára 25 $ volt.
Kutatásaink eredményeként 40 %-kal drágábban tudjuk értékesíteni.
Így most már a jelenlegi eladási ára 35 $ lett.
Tehát minden egyes eladott kanna tejen 10 $ hasznunk van.
———
Alma

Az alma eredeti eladási ára 44 $ volt.
Kutatásaink eredményeként 27 %-kal drágábban tudjuk értékesíteni.
Így most már a jelenlegi eladási ára 56 $ lett.
Tehát minden egyes eladott almán 12 $ hasznunk van.
———
Cseresznye

A cseresznye eredeti eladási ára 180 $ volt.
Kutatásaink eredményeként 5 %-kal drágábban tudjuk értékesíteni.
Így most már a jelenlegi eladási ára 189 $ lett.
Tehát minden egyes eladott cseresznyén 9 $ hasznunk van.
———
Omlett

A tökéletes omlett aranybarna és nem túl lágy.
A megfelelő sütési idő eltalálása művészet, semmi köze a szerencséhez.
Jelenleg a befejezett kutatás eredményeként 5 %-kal többet kapunk minden egyes eladott omlettért.
———
Almaszósz

Az almaszósz receptje tovább javítható az almák egyenletesebb főzésével és egy kis fahéj hozzá adásával.
Jelenleg a befejezett kutatás eredményeként 5 %-kal többet kapunk minden egyes eladott almaszószért.
———
Krémes joghurt

A joghurtkészítési eljárás tökéletesítése azonos zsírtartalom mellett is krémesebbé teszi a végterméket.
Jelenleg a befejezett kutatás eredményeként 5 %-kal többet kapunk minden egyes eladott krémes joghurtért.
———
Zamatos cseresznyelé

A gyümölcs és a víz megfelelő aránya biztosítja, hogy a cseresznyelé zamatos és ízletes, ám ugyanakkor ne túl édes vagy savanyú legyen.
Jelenleg a befejezett kutatás eredményeként 10 %-kal többet kapunk minden egyes eladott zamatos cseresznyeléért.
———
Ropogós káposztaleves

A szakácsoknak fejleszteniük kell az előfőzési technikát, hogy az összetevők ropogósak maradjanak és ne pépesedjenek.
Jelenleg a befejezett kutatás eredményeként 5 %-kal többet kapunk minden egyes eladott ropogós káposztalevesért.
———