Termékek

Tojás

Tojás
A tojás eredeti eladási ára 3$ volt. Kutatásaink eredményeként 67%-kal drágábban tudjuk értékesíteni. Így most már a jelenlegi eladási ára 5$ lett. Tehát minden egyes eladott tojáson 2$ hasznunk van.

Malacok

Malacok
A malac eredeti eladási ára 5 $ volt. Kutatásaink eredményeként 80 %-kal drágábban tudjuk értékesíteni. Így most már a jelenlegi eladási ára 9 $ lett. Tehát minden egyes eladott malacon 4 $ hasznunk van.

Tej

Tej
A tej eredeti eladási ára 25 $ volt. Kutatásaink eredményeként 40 %-kal drágábban tudjuk értékesíteni. Így most már a jelenlegi eladási ára 35 $ lett. Tehát minden egyes eladott kanna tejen 10 $ hasznunk van.

Alma

Alma
Az alma eredeti eladási ára 44 $ volt. Kutatásaink eredményeként 27 %-kal drágábban tudjuk értékesíteni. Így most már a jelenlegi eladási ára 56 $ lett. Tehát minden egyes eladott almán 12 $ hasznunk van.

Cseresznye

Cseresznye
A cseresznye eredeti eladási ára 180 $ volt. Kutatásaink eredményeként 5 %-kal drágábban tudjuk értékesíteni. Így most már a jelenlegi eladási ára 189 $ lett. Tehát minden egyes eladott cseresznyén 9 $ hasznunk van.

Omlett

Omlett
A tökéletes omlett aranybarna és nem túl lágy. A megfelelő sütési idő eltalálása művészet, semmi köze a szerencséhez. Jelenleg a befejezett kutatás eredményeként 5 %-kal többet kapunk minden egyes eladott omlettért.

Almaszósz

Almaszósz
Az almaszósz receptje tovább javítható az almák egyenletesebb főzésével és egy kis fahéj hozzá adásával. Jelenleg a befejezett kutatás eredményeként 5 %-kal többet kapunk minden egyes eladott almaszószért.

Krémes joghurt

Krémes joghurt
A joghurtkészítési eljárás tökéletesítése azonos zsírtartalom mellett is krémesebbé teszi a végterméket. Jelenleg a befejezett kutatás eredményeként 5 %-kal többet kapunk minden egyes eladott krémes joghurtért.

Zamatos cseresznyelé

Zamatos cseresznyelé
A gyümölcs és a víz megfelelő aránya biztosítja, hogy a cseresznyelé zamatos és ízletes, ám ugyanakkor ne túl édes vagy savanyú legyen. Jelenleg a befejezett kutatás eredményeként 10 %-kal többet kapunk minden egyes eladott zamatos cseresznyeléért.

Ropogós káposztaleves

Ropogós káposztaleves
A szakácsoknak fejleszteniük kell az előfőzési technikát, hogy az összetevők ropogósak maradjanak és ne pépesedjenek. Jelenleg a befejezett kutatás eredményeként 5 %-kal többet kapunk minden egyes eladott ropogós káposztalevesért.